Recreatie

nieuw!
opleidingen in Venlo én Weert

Recreatie

kom in beweging

Gilde Travel & Leisure College gaat vanaf komend schooljaar in samenwerking met Cosmo Academy de topopleidingen Leidinggevende Entertainment & Events en Zelfstandig Medewerker Entertainment & Events aanbieden in Weert. In Venlo worden ze al jaren gegeven.

Voor meer informatie:

Over recreatie

Jij bent een echte gangmaker. Als andere mensen het naar hun zin hebben, is jouw dag geslaagd. Daar doe je dan ook alles voor. Je bent een echte organisator en weet wat er nodig is om mensen een gezellige dag te laten beleven.

Bij deze studierichting leer je bijvoorbeeld hoe je mensen op hun vakantiebestemming helemaal in de watten legt. Maar ook hoe je evenementen organiseert. Van een sportdag voor kinderen tot een dinershow. Je ontdekt hoe je een planning maakt en hoe je effectief samenwerkt met collega’s.

Competenties

Flexibel
Flexibel
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk
Ondernemend
Ondernemend
Organisatietalent
Organisatietalent
Stressbestendig
Stressbestendig
Teamspeler
Teamspeler

Nieuw! Recreatieopleidingen in Weert

Gilde Travel & Leisure College en Cosmo starten in september met opleidingen leisure

Gilde Travel & Leisure College gaat vanaf komend schooljaar in samenwerking met Cosmo Academy de topopleidingen Leidinggevende Entertainment & Events en Zelfstandig Medewerker Entertainment & Events aanbieden in Weert. In Venlo worden ze al jaren gegeven.

Voor meer informatie: