International Hospitality Manager

Jij zorgt voor de ultieme reisbeleving

International Hospitality Manager

Als international hospitality manager ben jij de spil in de nationale en internationale reisbeleving van mensen. Je geeft leiding aan een team en probeert hen ertoe te zetten de beste reiservaring neer te zetten voor jullie gasten.

Opleiding

De eerste 1,5 jaar is heel breed. Je krijgt allemaal onderdelen en vakken op niveau 4 van de uitstroomrichtingen: International Manager Retail, Assistant Manager International Trade, International Supply Chain Manager en International Hospitality Manager.

Je maakt kennis met de Nederlandse, Duitse en Belgische cultuur: De EURegio. En je dompelt je onder in de gebruiken van deze landen, door Nederlands, Duits en Engels te spreken en door in ieder land stage te lopen en gastlessen te volgen.

Als je bij Gilde International na 1,5 jaar kiest voor de richting Leidinggevende International Hospitality verdiep jij in de wereld waar nationale en internationale gasten en reizigers samenkomen. Jij zorgt ervoor dat zij de ultieme gast- en reisbeleving krijgen aangeboden.

Als leidinggevende staan het ontwikkelen van jouw leiderschaps- en managementvaardigheden centraal. Deze ontwikkel je in een internationale context van de reisindustrie zoals hotels, restaurants en vakantieparken. Klantvriendelijkheid, marketing en coaching zijn zaken waarop jij jezelf verder zal gaan verdiepen. Ook het leidinggeven aan een team en de daarbij behorende functioneringsgesprekken komen in deze uitstroomrichting aan bod. Gilde International kijkt of het mogelijk is om in jouw voorkeurslanden certificaten of diploma’s te behalen die internationaal erkend worden. Zo verstevig je jouw positie in het internationale werkveld.

Zoals bij alle opleidingen volg je een of meer keuzedelen. Dit zijn aanvullende vakken die je net dat beetje extra geven. Kies iets dat aansluit bij je vak óf verbreed juist je kennis op een heel ander gebied.

Deze opleiding start alleen bij voldoende aanmeldingen.

Ik schrijf me in!

Vereiste vooropleiding

  • diploma vmbo kader
  • theoretische leerweg: mavo- of vmbo-diploma
  • gemengde leerweg: mavo-vbo of vmbo-diploma
  • bewijs dat de eerste 3 leerjaren van de havo of het vwo goed zijn doorlopen
  • diploma basisberoepsopleiding (niveau 2)
  • diploma vakopleiding (niveau 3)

Over de opleiding

location_on
  • Venlo - Laaghuissingel 4
insert_chart Niveau 4
near_me Leerweg:
  • BOL
insert_invitation Duur: 3 jaar
notifications_active Startmoment: na de zomervakantie

Over jou

Communicatief sterk
Communicatief sterk
Goede leider
Goede leider
Inlevingsvermogen
Inlevingsvermogen
Klantvriendelijk
Klantvriendelijk
Organisatietalent
Organisatietalent
Reislustig
Reislustig