Kom naar de 
open avond

Donderdag 14 februari
van 16.30 uur tot 20.30 uur

Welkom bij Gilde Travel & Leisure College

Onze aardbol kent bijna 200 landen. Sta jij te trappelen om op ontdekkingsreis te gaan? Of zoek je jouw vermaak liever wat dichter bij huis, bijvoorbeeld bij een vet muziekfestival? Waar jouw hart ook sneller van gaat kloppen, bij het Gilde Travel & Leisure College leer je van jouw passie je werk maken.

Onze locaties

Het Gilde Travel & Leisure College heeft een locatie in Venlo. Nieuwsgierig wat deze topplaats jou als student te bieden heeft? Neem dan zeker even een kijkje op onze locatiepagina over Venlo!  

Kom meelopen

Wil jij erachter komen of dit jouw school is? Kom meelopen!

Kies jouw studie

Jij houdt niet alleen van leuke dingen doen, jij weet ook nog eens hoe je ze moet verkopen of organiseren. Jouw vrienden en familie weten jou zeker te vinden als ze leuke tips nodig hebben voor een uitje, festival of sportevenement. Ook voor adviezen over de ideale vakantiebestemming zijn ze bij jou aan het juiste adres. Kun je nagaan hoe goed je ze kunt helpen als je studeert aan het Gilde Travel & Leisure College.

Online studiekeuzetest?

Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze? Of heb je wel een idee, maar zoek je nét even die bevestiging? Doe dan de online Studiekeuzetest op onze website.

Speeddate met een loopbaanadviseur

Dat lijkt vreemd maar dat is het niet. In een kwartiertje word je al een heel eind op weg geholpen bij het maken van een belangrijke keuze. Je vervolgopleiding!

Meld je hier aan voor een speeddate met een van onze loopbaanadviseurs.

Topopleiding

Elk jaar beoordeelt de Keuzegids mbo alle opleidingen in het land. De beste krijgen een kwaliteitszegel en mogen zich Top-opleiding noemen. We zijn super trots dat de opleidingen Zelfstandig Medewerker Travel & Hospitality, Leidinggevende Travel & Hospitality, Leidinggevende Leisure & Hospitality en Zelfstandig Medewerker Leisure & Hospitality dit zegel mogen dragen.

Kies verstandig? Gebruik de studiekeuze checklist